Zorgconcepten op maat

Wij hebben op allerlei locaties grootschalige eerstelijns gezondheidscentra ontwikkeld, zowel in lege kantoren als op winkellocaties. Zorgcentra hebben veel aanloop van patienten die stadscentra kunnen verlevendigen en die het winkelbestand kunnen versterken. Voor zorgverleners heeft een samenwerkingsverband grote voordelen;

  • Service en gemak voor de patiënt op één locatie
  • Kostenbesparing door samenwerking
  • Korte lijnen tussen zorgdisciplines
  • Betere concurrentiepositie zorgverleners
  • Toekomstbestendige huisvesting

Hogere kwaliteit, lagere kosten

Neo Property Solutions is specialist in het ontwikkelen van eerstelijns gezondheidscentra. Wij spreken de taal van de zorgverlener en wij weten aan welke eisen het gebouw moet voldoen. Naast het initiëren van het plan, het bij elkaar brengen van alle zorgverleners en de contractuele afwikkeling, verzorgen wij ook de verbouwing van a tot z.

NEO Property Solutions werkt in heel Nederland en heeft op allerlei locaties zorgcentra ontwikkeld en opgeleverd.

Groot geïntegreerd zorgcentrum in Amsterdam-Buitenveldert

In het Amsterdam-Buitenveldert transformeerden wij het voormalig stadsdeelkantoor van circa 2.800 m2 tot het grootste gezondheidscentrum van Amsterdam voor een grote groep eerste- en tweedelijns zorgverleners (www.mczwaansvliet.nl). Het gebouw is eind 2018 volledig verhuurd opgeleverd.

zwaansvliet

Transformatie UWV-kantoor tot zorgcentrum (Leiden)

In het centrum van Leiden transformeerden wij het voormalig UWV-kantoor van circa 1.900 m2 tot het grootste gezondheidscentrum van Leiden voor een grote groep zorgverleners (www.huisartsencentrumleiden.nl). Het hele traject vond plaats binnen een periode van 9 maanden, vanaf opdrachtverlening tot aan oplevering aan de nieuwe huurders.

leiden

Twee zorgcentra (Rotterdam)

In Rotterdam heeft Neo Property Solutions meerdere gezondheidscentra ontwikkeld; aan de Hoofdweg 480 een gezondheidscentrum van circa 1.400 m2 met allerlei eerstelijns zorgverleners en aan de Strevelsweg 700 een gezondheidscentrum voor één huurder, gezondheidscentrum Zuidplein.

gza

Voorkant

imagewide