Over Neo Property Solutions

Het toevoegen van waarde staat centraal: NEO Property Solutions werkt op het snijvlak van een asset manager, ontwikkelaar en vastgoedbelegger.

Waarde toevoegen

Wij voegen waarde voegen toe op verschillende vlakken. NEO Property Solutions begeleidt de aan- en verkoop van beleggingsobjecten en is als asset manager inzetbaar voor het optimaliseren van een portefeuille.  Daarnaast hebben wij veel ervaring met het oplossen van leegstand, transformatie en herontwikkeling.

Maximale aandacht
NEO Property Solutions zit het liefst naast de opdrachtgever.  Samenwerken is onze visie cruciaal voor het beste resultaat. Wij zijn een kleine, flexibele organisatie die hoge kwaliteit levert. 

Integriteit
Integriteit zit in ons DNA. Dat betekent dat wij discreet omgaan met informatie van opdrachtgevers en ervoor zorgen dat we altijd maar één belang dienen. 

Amon BötgerOver Amon Bötger

NEO Property Solutions is opgericht in 2010 door Amon Bötger, vanuit de gedachte dat een vastgoedprofessional meer toegevoegde waarde kan bieden met maatwerk. 

Amon begon zijn carrière  op de vastgoedafdeling van Libertel (het huidige Vodafone) in Maastricht, waar hij vanaf het prille begin werkte. Daarna heeft hij bij  verschillende grotere en kleinere bedrijfsmakelaars gewerkt zoals Jones Lang LaSalle en Troostwijk. 

imagewide